Beyaz : Vergi veren listesi değil vermeyenin listesi yapılmalı

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün vergi rekortmenleri sırasında ilk 100 listesinin yapılmasının doğru olmadığını aksine vergi vermeyen ilk 100 kişinin listesi yapılmalıdır dedi.

Beyaz : Vergi veren listesi değil vermeyenin listesi yapılmalı
Denizbank'ın gençlere özel tasarladığı 'Gençlik Bankacılığı' hizmetlerinin tanıtımına katılan şovmen Beyaz, geçen yılın vergi rekortmenlerinin yer aldığı ilk 100 kişiden biri olmasını Denizbank'a bağladı. 'Maliye Bakanlığı'nın Gelir İdaresi'nin vergi listesindeki yerinizi nasıl buldunuz, Denizbank'ın bunda katkısı ne oldu?' sorusu üzerine, 'Denizbank'ın katkısı oldu.' diyen Beyaz, hamle yaparak bankanın genel müdürü Hakan Ateş'i öpmeye yeltendi. Ateş de beyazın hareketine gülümseyerek cevap verdi. Beyaz, şöyle deva etti: 'Ben bu vergi listesi işini anlamıyorum. Ben 100 lira kazanıyor onun vergisini veriyorum. Bence verenlerin değil vermeyenlerin ilk 100 listesi açıklanmalı. O zaman her şey güzel olacaktır, Türkiye'de.'

Ünlü şovmen, ilk banka kartını ne zaman kullandığının sorulması üzerine da şu cevabı verdi: 'İlk banka kartına üniversitede sahip oldum. Babam polisti, ağabeyim ise bana para gönderiyordu. Bankomatlar tam kapasite çalışmıyordu. Parkamla bankomatı kapatırdım, para geldiyse salına salına giderdim. Gelmemişse bir yanlışlık mı oldu, sistemde aksama mı var mı serzenişiyle giderdim.' Beyaz, projedeki rolüyle ilgili de 'Kredi kartını anlatacağız ama suiistimalleri de anlatmalıyız. Kredi kartı çok çabuk istismar edilir. Kredi kartının nasıl opsiyonel kullanılması, sizin nasıl daha verimli kullanacağınızı anlatmak derdimiz.' şeklinde kendini ifade etti.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, projelerini şöyle özetledi: 'Paso geleceğe yatırımdır. Bir 10 yıl sonraki Denizbank müşterilerini hazırlamaktır. Paso, gerçekten ajanstan gelen bir teklifti, isim olarak. Hayatın içinde önemli bir kavram. Özel sektör eğitimciliği, vakıf üniversitelerinin yatırımı konusunda finansman sağlıyoruz. Burada özellikle müşteri ilişkimiz olan üniversiteleri ele aldık. Kredi değerlemesinden geçiyor. Her öğrencinin kendisine geçmiş yaratması için önemli bir fırsat. Faiz de 2,5'tur, Merkez Bankası'nın belirlediği rakamların altındadır.'dedi.