Belediye Başkanından Karabükspor'a Kutlama

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kardemir Karabükspor'un birinci lige yükselmeyi garantilemesinden sevinç duyduğunu belirtti.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi telefon ile arayarak kutladı. Başkan Cemal Akın, "Kardemir Karabükspor'un birinci lige yükselmeyi garantilemesi Bartın'da sevinç yaratmıştır. Bölgemizin bir takımının birinci futbol liginde mücadele etmesi bölgemizin tanıtımı açısından da çok önemlidir. Maddi ve manevi desteklerinizle başarı elde eden, güveninizi boşa çıkartmayan Kardemir Karabükspor'un başta yöneticileri olmak üzere, futbolcularını ve emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili de Başkan Akın'a teşekkür ederek, "Kardemir Karabükspor başarıları ile yüzümüzü güldürdü. Birinci ligde de başarı ile devam edecektir" dedi.
Bartınspor'un da hak ettiği konuma yükselebilmesini arzuladığını belirten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "Karabükspor ile yaşadığımız sevincin Bartınspor'un başarıları ile devam etmesini diliyorum. İnanarak, azimli olarak, çok çalışarak elde edemeyeceğimiz başarı yoktur. Yeter ki başarıyı isteyelim, birlik ve beraberlik içinde olalım" şeklinde konuştu.