Adapazarıspor'dan Başkan Dişli'ye Ziyaret

Sakarya Süper Amatör ligde şampiyon olan Adapazarıspor yönetimi ve futbolcular Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi makamında ziyaret etti.

Adapazarıspor'dan Başkan Dişli'ye Ziyaret
Bu yıl çıktığı süper amatör ligde şampiyon olup bölgesel ligde oynamaya hak kazanan Adapazarıspor'un Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye yaptığı ziyarete Adapazarıspor Kulüp Başkanı Necdet Tömekçe, Antrenör Ercan Zorlu ve futbolcular hazır bulundu.
Ziyarette yaptığı konuşmada sezonu ve şampiyonluğu değerlendiren Adapazarıspor Antrenörü Ercan Zorlu, kendilerine inanan ve güvenenleri mahcup etmedikleri için mutlu olduklarını kaydederek takım olarak 3. lig terfi maçlarına hazırlandıklarını, orda da başarılı olacaklarını söyledi.
Adapazarıspor'un bu yıl kurulduğunu ve ismini Adapazarı ilçesinden aldığını belirten Kulüp Başkanı Necdet Tömekçe, "Biz Adapazarı'nda yaşayan 250 bin nüfusu temsilen ve bunun bilinci ile mücadele ettik. Adapazarıspor ismine ve bu şehre yakışır bir takım oluşturma hedefiyle yola çıktık. Bunu da başardık sayılır. Süper lige çıkıp ta ilk sene şampiyon olan tek takım şuanda Adapazarıspor kulübüdür. Bununda gururunu yaşıyoruz. Başarılarından dolayı futbolcularımızı kutluyorum. Takımımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı yönetimde tüm arkadaşlarıma ve özellikle Başkanımız Süleyman Dişli'ye teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de Adapazarı'nı temsilen deplasmanlı ligde mücadele edeceğiz. İnşallah orda da yine şehrimize yaraşır yapacağımız mücadele ile basamakları tek tek çıkarak yukarı gitmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, başarılarından dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutladı. Dişli, "Gerçekten başarmak çok güzel şey. Sayın Başkan Necdet bey Güneşlerspor'u Adapazarıspor yapalım dediğinde bayağı korkmuştum. Çünkü bu spor çok büyük ve pahalı bir sektör. O nedenle neyle karşılaşacağım diye korkmuştum. Ama Necdet başkanımızın çalışkanlığına ve sağduyusuna güveniyoruz. Kendileri ve değerli teknik ekipteki arkadaşlarımız Güneşlerspor eğer Adapazarıspor olursa biz burada gençlerimizin yetişmesinde çok önemli katkılar sağlarız, biz bu işi başarırız diye söylemişlerdi. Bugün ne kadar haklı olduklarına tanık oluyoruz. Gruplarında birinci olduklarından dolayı gençlerimizin gözleri ışıl ışıl, benim gözlerimde onlara baktıkça ışıl ışıl oluyor. Gençlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Kutluyorum. Gerçekten zoru başardılar. Ümit ederim ki aynı başarıyı deplasmanlı ligde de sergilemek suretiyle şuanda yapılan mücadelenin hak etmiş olduğunuz noktaya tırmanıp geçmesini sağlarsınız" dedi.