Ak Parti Diyarbakır Yönetimi Türk İş Temsilciliği'ni Ziyaret Etti

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Av

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Av. M. Baki Aksoy ve beraberindeki heyet Türk İş 7. Bölge Temsilciliği'ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında yapılan görüşmede çalışma hayatı ile ilgili konularda görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyarette Yol-iş 2 No'lu Şube Başkanı Hasan Ensarioğlu, Tes-İş 2 Nolu Şube Başkanı Şükrü Kaçmaz, Haber-İş Şube Başkanı Salih Daşdemir, Tek Gıda İş Şube Başkanı Mehmet Can Sarı, Tes-Koop İş Şube Başkanı Mehmet Adem Can ve Türk Metal-İş Bölge Temsilcisi Şeyhmus Karadeniz hazır bulundu. AK Parti İl Başkanı Aksoy burada yaptığı konuşmada, "Emek sarf eden kişilerin alnının teri kurumadan ücretlerinin ödenmesinden yanayız. İşçi, emekçi, öğretmen, memur kazanacak ki esnaf da kazansın. Biz Ak Parti olarak işçi
kuruluşlarını önemsiyoruz. Bugün burada sizin talep ve şikayetlerinizi dinlemek üzere bulunmaktayız" dedi.
Türk İş 7. Bölge Temsilcisi Bahri Zülküf Karakoç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Asgari müştereklerde birbirimizin sıkıntılarını anlayarak anlatarak fikri zikri ne olursa olsun hangi ideolojinin mensubu olursa olsun insanlarımıza ayrım yapmaksızın hizmet götürme çabası içerinde olduğunuz sürece biz de yanınızda olacağız. Bir sendika-siyasi parti ilişkisi değil de bölge insanı-ağabey-kardeş ilişkisi dostani ilişkilerle sorunların üstesinden geleceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu.