Yüksek Yargı Başkanları Ankara Adliyesinde

Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Danıştay Başkanı Mustafa Birden ile Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkanvekili Kadir Özbek, Ankara Adliyesinde görevli hakim ve savcılarla bir araya geldi

Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, Danıştay Başkanı Mustafa Birden ile Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Başkanvekili Kadir Özbek, Ankara Adliyesinde görevli hakim ve savcılarla bir araya geldi.
Adliyenin konferans salonundaki toplantıya, Ankara Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Uğurlu, Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri, Cumhuriyet Savcıları, hakimler, Yargıtay ve Danıştay üyeleri ile tetkik hakimleri katılıyor.
''Hakim ve savcıların mesleğe ilişkin sorunları ve çalışma şartlarıyla ilgili konuların ele alınacağı'' bildirilen ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı, saat 15.00'te başladı.
Yüksek yargı organlarının başkanları Adliyeye gelişlerinde Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri tarafından karşılandı. Basın mensuplarının görüntü alınmasına izin verildiği salonda hakimlerle savcılar arasında sözlü tartışmalar yaşandı.