Kaş Belediye Başkanı Gültekin'den Kutso'ya Plaket

Kaş Heyeti, 14'üncü Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'ndan (EMİTT) 'En İyi Stant' ödülü ile dönmelerini sağlayan Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Alaaddin Aytekin'i makamında ziyaret etti

Kaş Heyeti, 14'üncü Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'ndan (EMİTT) 'En İyi Stant' ödülü ile dönmelerini sağlayan Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Alaaddin Aytekin'i makamında ziyaret etti.
Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, Kalkan Belediye Başkanı Ömer Saim Karakurt, Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mustafa Eriş ve dernek üyelerinden oluşan heyet adına fuara katılmalarına verdiği destekten dolayı teşekkür ederek Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası ( KUTSO) Başkanı Alaaddin Aytekin'e plaket verdi.
Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mustafa Eriş, "Kaş olarak 14 yıldır ilk kez bu yıl birlik ve beraberlik içinde olmayı başardık. Fuara katılmamızda ve stantların ayarlanmasında sponsorluk yaparak bize destek veren KUTSO Başkanı Alaaddin Aytekin'e aldığımız ödülün bir benzerini vermeyi Belediye Başkanımız Abdullah Gültekin ve yönetim kurulumuzla uygun gördük" dedi.
Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin KUTSO Başkanı Alaaddin Aytekin'e plaketi verirken yaptığı konuşmada, "EMİTT 2010 Fuarı Kaş için çok iyi geçti. Fuar sayesinde turizm sezonunun hareketli geçmesini ve turizm işletmecilerimizin bol kazanç sağlayacaklar. Bu yıl ulusal ve uluslar arası fuarlarda Kaş'ı çok iyi tanıttık" şeklinde konuştu.