Milletvekili Sarı, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri İle Toplantı Yaptı

AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Sarı, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ile birlikte, ilçede bulunan sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle toplantı yaptı.

Milletvekili Sarı, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri İle Toplantı Yaptı
Sivil toplum kuruluşu temsilcilerini dinleyen Milletvekili Mehmet Sarı, Nizip ilçesinin çok göç alan ve göç veren bir ilçe olduğunu, eğitim, sağlık ve turizm alanlarında büyük ilerlemeler kaydettiğini söyledi. Zeugma ve Akevler semtinde çıkan mozaiklerin yerinde sergileneceğini, Fevkani Kilisesi'nin, Şıhlar Camisi ve Molla Ahmet camilerinin restorasyon çalışmalarının bu yıl içerisinde yapılacağını belirten Sarı, şunları söyledi:
"Nizip'e eğitim fakültesi kazandırılması ilçemiz için bir dönüm noktası oldu. Önceki yıllarda Nizip yüksekokulunda 600 öğrenci okurken şimdi bin 500 öğrenci eğitim görecek. İleriki yıllarda eğitim fakültesinde yaklaşık 5 bin öğrencinin eğitim görmesi Nizip için ekonomik, kültürel ve sosyal açıdan büyük bir katkı olacaktır."
Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan da, halka hizmet için ekip olarak gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydetti.