Tokat'ta Çevre Yolu Çalışmaları

Tokat Belediye Başkanı Doç. Dr. Adnan Çiçek, Çevre yolu güzergahında bulunan Garipler Mezarlığı'nda mezarlık nakillerini ve yol çalışmalarını inceledi.

Tokat'ın gündemindeki yerini koruyan Çevre Yolu çalışmaları devam ediyor. Çevre yolu güzergahında yapılan mezar nakilleri ve çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çiçek, istimlak sorunu nedeniyle değiştirilen proje doğrultusunda çalışmaların yapıldığını söyledi. Mezar sahiplerinin rızası ile nakillerin Erenler Mezarlığı'na yapıldığını ifade eden Başkan Çiçek, "Garipler Mezarlığı'nda Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Başkan Yardımcımız Ahmet Çetin ve Müdür arkadaşımız Mustafa beyin bilgisi dahilinde mezarların nakillerini yapıyorlar. Müteahhit arkadaşımızda buna paralel çalışmalarını sürdürecek. Buradan sonraki güzergahta yoğun olarak yol tutucu taş duvar çalışmaları yapılacak. Ayrıca menfez çalışmaları ve Alp Gazi Mezarlığı'nın olduğu bölgede bir yol geçiş çalışmamız var" dedi.
Başkan Çiçek, bu yılın sonuna kadar Tokat Çevre Yolunu açılmasının planlandığını ifade ederek, "Karayolları Müdürlüğü, müteahhit arkadaşımız ve Tokat Belediyesi arasında çok güzel uyun var. Her hangi bir sorun gözükmüyor. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde Tokatlı hemşerilerimiz güzergahtaki çalışmaları yakinen takip edecekler" diye konuştu.