Ayto Üyelerine Kredi İmkanı

Aydın Ticaret Odası (AYTO) ile Yapı Kredi Bankası Aydın Şubesi oda üyelerine daha avantajlı kredi fırsatları sunmak için kredi protokolü imzaladı.

AYTO'da gerçekleşen kredi protokolüne AYTO Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız, Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Dokuzlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Özkaya, ile Yapı Kredi Bankası Aydın Şubesi Müdürü Canan Gedikli katıldı. İmzalanan protokol çerçevesinde Oda üyesi şirketler aylık yüzde 0,50'den başlayan faiz oranlarıyla nakit destek, yüzde 0,99'dan başlayan oranlarla ticari araç ve yüzde 0,49'dan başlayan oranlarla bireysel ihtiyaç kredileri kullanabilecek.
İmza töreninin açılış konuşmasını yapan Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız, Aydın Ticaret Odası ve Yapı Kredi Bankası arasında imzalanan kredi protokolünün Aydın Ticaret Odası üyeleri için hayırlı olmasını diledi. Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ise Aydın Ticaret Odası olarak bir ilke imza attıklarını, pos cihazları oranlarının düşürülmesi konusunda daha önce Akbank ile protokol imzalandığını, bugün de Yapı Kredi Bankası ile böyle bir protokol imzalandığını önümüzdeki hafta da iki ayrı bankayla protokol imzalayacaklarını söyledi.
İmza töreninde bir konuşma yapan Yapı Kredi Bankası Aydın Şubesi Müdürü Canan Gedikli, KOBİ müşterilerine her il ve ilçede ayrıcalıklı ticari ve bireysel bankacılık hizmetleri sunmayı amaçladıklarını dile getirdi.