Selendili Avcıların Yeni Başkanı Uğur Oldu

Manisa'nın Selendi ilçesinde faaliyet gösteren Avcılar ve Atıcılar Derneği'nin 14

Selendili Avcıların Yeni Başkanı Uğur Oldu
Manisa'nın Selendi ilçesinde faaliyet gösteren Avcılar ve Atıcılar Derneği'nin 14. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Tek liste ile girilen seçimde Tevfik Uğur 41 oyun tamamını alarak yeni başkan seçildi.
Avcılar ve Atıcılar Derneği binasında gerçekleşen genel kurulun Divan Başkanlığını Metin Ekim yaptı. Seçimlere derneğe kayıtlı 101 üyeden 57 kişi katıldı. 41 üyenin oy kullandığı seçimde eski Başkan Nurullah Uyar aday olmadı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Tevfik Uğur kullanılan oylarının tamamını alarak Selendi Avcılar ve Atıcılar Derneği'nin yeni başkanı oldu. Seçimlerin ardından teşekkür konuşması yapan Tevfik Uğur, "Her zaman Selendi avcısının yanında olduk. Her türlü sorunları el birliği ile çözmek için beni bu göreve layık gördünüz. Ben ve arkadaşlarım bu görevi en iyi şekilde yerine getirerek, avcıların daha iyi şartlarda olması için çalışacağız. Avcılar olarak çevreye kesinlikle saygılı olacağız, bilinçsiz avcılığa karşı eğitim çalışmaları yaparak avcılarımızı bilinçlendireceğiz."dedi. Uğur ayrıca yeni dönemde amaçlarının bir arsa alarak Avcılar ve Atıcılar Derneği binası inşa etmek olduğunu vurguladı.
Selendi Avcılar ve Atıcılar Derneği'nin yeni yönetim kurulu, şu isimlerden oluştu: Başkan Tevfik Uğur, Yönetim kurulu üyeleri; Kadir Çimen, Nurullah Uyar, Mehmet Kara ve Himmet Uğurlu.