Boğaziçi Köprüsü 'Earth Hour' Uygulaması İçin Karanlığa Gömüldü

Küresel ısınmayla mücadele amacıyla bu sene dördüncüsü gerçekleştirilen Dünya Saati (Earth Hour) Kampanyası Boğaziçi Köprüsü'nü karanlığa gömdü

  Küresel ısınmayla mücadele amacıyla bu sene dördüncüsü gerçekleştirilen Dünya Saati ( Earth Hour ) Kampanyası Boğaziçi Köprüsü ' nü karanlığa gömdü . Köprünün güvenlik harici aydınlatmaları 1 saat boyunca karartıldı .
Empire State Binası , Tapei 101 Gökdeleni , Eyfel Kulesi , Buckingham Sarayı ve Boğaziçi Köprüsü . . . Bu ünlü yapılar bu akşam " dünyanın geleceği " için karanlığa gömüldü . WWF tarafından küresel ısınmayla mücadele amacıyla bu sene dördüncüsü gerçekleştirilen Dünya Saati ( Earth Hour ) Kampanyası bu akşam 20 . 30-21 . 30 saatleri arasında gerçekleştirildi .
Kampanya kapsamında ışıklarını bir saatliğine söndüren Empire State Binası , Tapei 101 Gökdeleni , Eyfel Kulesi , Buckingham Sarayı gibi dünyaca ünlü yapılara bu sene Boğaziçi Köprüsü de eklendi . Köprünün güvenlik harici aydınlatmaları 1 saat boyunca karartıldı . Köprünün yanı sıra gökdelen ve bazı iş merkezlerinin de uygulamaya destek verdikleri görüldü .

DÜNYA ÇAPINDAKİ EN BÜYÜK KAMPANYA
2007 yılında Avustralya ' da başlayan ve 2008 ' de küresel bir harekete dönüşen Dünya Saati ( Earth Hour ) , 2009 yılında bir rekora imza attı ve dünya çapında yürütülen en büyük kampanya olarak anılmaya başlandı . Milyonlarca insanın destek verdiği kampanyanın amacı , ışıkları bir saatliğine kapatarak küresel ısınmayla mücadele konusunda görsel bir mesaj göndermek .
( DA-AS-EA-Y )