Taner Yıldız Kayseri'ye Geliyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, çeşitli açılışlara katılmak ve incelemelerde bulunmak için Kayseri'ye geliyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bazı programlara katılmak üzere yarın Kayseri'ye gelecek. Karayoluyla hareket edecek olan Bakan Yıldız, iki günlük Kayseri ziyaretinin ardından cumartesi günü öğle saatlerinde Ankara'ya dönecek.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 26 Mart 2010 Cuma günü, saat 13.30'da Kayseri Valiliği'ni ziyaret ederek Vali Mevlüt Bilici ile görüşecek. Bakan Yıldız, ardından saat 14.00'da Melikşah Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek olan TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması ödül törenine katılacak. Saat 15.00'da Arif Molu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ndeki Eğitim ve Teknoloji Merkezi açılışını gerçekleştirecek olan Bakan Yıldız, daha sonra saat 16.00'da Acıbadem Hastanesi'ni ziyaret edecek. Ardından saat 19.00'da Kayseri Sanayi Odası toplantısına katılacak.
Bakan Yıldız, 27 Mart 2010 Cumartesi günkü programında ise saat 09.30'da milletvekilleri, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri, belde başkanları ve basın mensuplarıyla birlikte Hisarcık'taki Elit Tesisleri'nde kahvaltıda bir araya gelecek. Bakan Yıldız, aynı gün saat 13.00'da Kayseri'den Ankara'ya hareket edecek.