Ak Parti Marmaris İlçe Teşkilatı 'Şehitleri Anma Gecesi' Düzenledi

AK Parti Marmaris İlçe Başkanlığı'nca Şehitler Haftası dolayısıyla bir otelde anma gecesi düzenlendi. Geceye parti yöneticilerinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı.

Ak Parti Marmaris İlçe Teşkilatı 'Şehitleri Anma Gecesi' Düzenledi
18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Deniz Zaferi anısını yapılan toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla başladı. AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete Çanakkale Şehitleri anısına bir konuşma yaptı. Mete; "Çanakkale savaşında Türk, Kürt, Laz, Çerkez her insan cephede omuz omuza mücadele vermiştir. Ama şimdi aramıza nifak tohumları sokmak isteyen kişiler var. Bu oyunlara gelmemiz lazım. Ülkemizin iyiliği için Çanakkale'deki gibi hepimizin omuz omuza vererek birlik olması gerekir. Bizi ayırmak isteyenlere gereken cevabı en iyi bu şekilde verebiliriz. Atalarımızın yaptığı gibi birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Çanakkale milli mücadelenin yeniden dirilmesini sağlamış bir zaferdir. Osmanlıyı yeniden canlandırmıştır. Milli mücadele ruhunu yeniden getirmiştir" diye konuştu.
Gece de küçük bir kız çocuğunun okuduğu İstiklal Marşı partililer tarafından büyük alkış topladı. Slayt gösterileri ve sunumlarla başlayan gece İstiklal Marşıyla son buldu.