Ak Parti'de Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti İl Başkanlığı'nın her hafta yaptığı yönetim kurulu toplantısı bu hafta Kadir Has Kongre Merkezi Konferans Salonu'nda genişletilmiş şekilde yapıldı.

Ak Parti'de Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı
Gerçekleştirilen toplantıya, İl yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarının yanı sıra AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ve Ahmet Öksüzkaya ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki de katıldı.
Toplantının açılışında konuşan AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, Develi, Sarız ve Pınarbaşı ilçe başkanlarının görevlerine başladığını belirterek, "3 ilçe başkanı görev aldı. Yetki belgeleri geldi, kendilerine tebliğ ettik. Yönetim kurullarını oluşturdular, Ankara'ya gönderdik. İnşallah yönetim kurulu tasdiklenir ve arkadaşlarımız görevlerine devam eder. Bu arada sanki orada hiç değişiklik olmamış gibi o ilçelerde çalışmalar, o kardeşlerimizle devam etti. Develi'de Mehmet Durukan, Pınarbaşı'da Servet Mucuk ve Sarız'da da Cesur Abdullah Kınık kardeşlerimiz ekibini kurdu. Kendilerinin bu dönemde çok başarılı bir çalışma yapacaklarına inanıyorum" dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, kuzey çevre yoluna taşınacak tren yolunda incelemelerde bulunduklarını belirterek, işin yüzde 15'inin tamamlandığını söyledi. Öksüzkaya, "Bundan sonraki yapılacak işler parasal işler. Sinyalizasyon ve rayların döşenmesi gibi işler kısa sürede yapılacak işler. İnşallah gelecek yıl bu zamanda kuzey çevre yolumuz hızlı trene de uygun şekilde yapılacak. 65,5 milyon liralık büyük bir yatırım. Erkilet'te hayırsever tarafından yapılan çocuk hastanesi Türkiye'deki ender hastanelerden biri. 200 yataklı büyük bir hastane. İnşallah hayırseverimiz teslim ettiğinde Kayseri büyük bir çocuk hastanesine kavuşacak. Acil hastanesini inceledik. Bütün acil işlerin yapılabileceği donanımlı bir hastane. Yanık sistemi ileri derecede yanıkların tedavi edileceği son derece modern bir ünite olmuş. Kayseri'deki güzellikleri, yatırımları yeterince anlatamıyoruz. Alta alta vurduğumuzda milyar dolarları geçen yatırımları şehrimize kazandırıyoruz. Gerek belediyeler, gerekse hükümetimizle yatırımlar yapılıyor. Mesela Kayseri'ye yaptırılacak lojistik köyle ilgili görsel brifing alarak ne aşamada, nasıl olduğu yönünde bilgileneceğiz. Biz yapmış olduğumuz icraatları vatandaşa daha iyi anlatırsak, vatandaşımız kendi haklarından, kazandığı demokratik haklarından vazgeçmesi mümkün değil. İnşallah bunu artırarak devam ettirmeyi düşünüyoruz. Yolumuz aydınlık ve doğru. Başbakanımızın ve hükümetimizin gittiği yol doğru. Her yaptığımız işle de zaman bizi muhalefetin eleştirilerine rağmen haklı çıkartıyor" diye konuştu.
Konuşmaların sonunda İl Teşkilat Başkanlığından Seçim İşleri Başkanı Levent Büyükkeçeci, müşahitlerin belirlenmesi ve yapılacak işlemlerle ilgili sunum yaptı. İl yönetim kurulu üyesi Kahraman Bal, e-teşkilat ile ilgili bilgiler verdi. İl yönetim kurulu üyesi Mehmet Çiftçi, ilçelerde yapımı devam eden ve açılışı yapılacak olan projelerin belli bir program dahilinde açılışının gerçekleşeceğini belirterek, ilçe teşkilat başkanlarından yardımcı olmalarını istedi. İl yönetim kurulu üyesi Mustafa Mermerkaya ise, AK Parti'nin iktidara geldiği günden 2009 yılı da dahil olmak üzere Kayseri'ye yapılan yatırımların CD ve kitapçık haline getirilmesi çalışmasıyla ilgili konuştu.