Kuşadası'nda Şoförler Odası Seçimleri
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde şoförler sandık başına gitti. 3 adayın yarıştığı Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu'nda eski başkanlardan Hüsnü Öten yeniden başkan seçildi.

753 oyun geçerli sayıldığı seçimlerde , geçmiş yıllarda dört dönem Kuşadası Şoförler Odası Başkanlığı yapan ve bir dönem ara veren Hüsnü Öten , 363 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi . Diğer adaylardan Erol Soysal 245 , Nuri Cihan Şentürk ise 145 oy aldı . Öten başkanlığındaki yeni yönetim kurulu ise Akın Tabak , Mehmet Bıyıklı , Erkan Ertokatlı , Ünal Limoncu , İbrahim Sürekçi ve Cengiz Orakçı ' dan oluştu . Denetim kurulu üyeliklerine ise İsmail Azmaz , Hasan Tufan ve Süleyman İrdem seçildi .
Bir dönem aradan sonra 5 . kez Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı seçilen Hüsnü Öten , kendisine güvenen ve başkan seçen şoför esnafına teşekkür etti .
