Ankara Hekimhanlılar Derneği Başkanlığı'na Celal Karadağ Getirildi

Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği 12. genel kurulu sonrasında başkanlığı Celal Karadağ getirildi.

  Ankara Kumrular Caddesi No : 4/7 adresinde bulunan dernek binasında yapılan kongrede üç dönemdir başkanlığı yürüten Hasan Alıcı ' nın başkan adayı olmadığı kongrede , yeni oluşan yönetim kurulu başkanlığına Celal Karadağ seçildi .
Kongre ' de yönetim ve denetleme kurulu üyeliklerine aşağıdaki isimler getirildi :
Yönetim Kurulu Asıl Üyeler : Celal Karadağ , Abdurrahman Kurdoğlu , Murat Akaslan , Mehmet Akkaya , Süleyman Kırıcı , İsmail Adıgüzel ve Selami Çavdar
Denetleme Kurulu Asıl Üyeler : Fikret Türker , Turan Gür ve Ali Koç
Malatya ' nın Hekimhan ilçesi doğumlu olup Ankara ' da yaşayan Hekimhanlıların bir araya gelerek kurduğu Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği genel kurulda derneğin çeşitli etkinlikler yaparak daha aktif hale getirilmesi için öneriler ve istekler şöyle sıralandı :
" Kadın kolu ve gençlik kolunun kurularak etkin hale getirilmesi . Toplumsal-kültürel etkinliklere ağırlık verilmesi . Hekimhan ile iletişimin geliştirilmesi . Üye sayısının artırılması . Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ' nin Ankara ' da bulunan Hekimhan köy derneklerinin üst birliği gibi olması Hekimhan ve Malatya basını ile iletişim kurulması . Derneğin Hekimhan yerel gazetelerini bulundurması . "
Dernek Başkanı Celal Karadağ , var olan dernek binasının daha sağlıklı ve kullanışlı duruma getirmeden sonra yeni bir yer tutularak daha da işlerlik kazandırmayı amaçladıklarını belirtti .