Kaymakam Babahanoğlu'ndan Köylere Ziyaret

Diyarbakır'ın Çermik Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, ilçeye bağlı köylerin sorunlarını yerinde görmek amacıyla gezi ve incelemelerini sürdürüyor.

Göreve başladığı günden bu yana günün büyük bir bölümünü halkın arasında geçiren ve ilçenin kalkınması için yoğun çaba harcayan Kaymakam Nesim Babahanoğlu, her fırsatta daire müdürleriyle birlikte Göktepe, Yayıklı, Armutlu, Karakaya, Körkeyni ve Fıstıklı köylerini ziyaret etti. Babahanoğlu'na ziyaretlerinde İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Oğuzhan Erdoğmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kaya, İlçe Özel İdare Müdürü Arif Eynel, İlçe Emniyet Amiri Ali Çalışkan, Müftü Osman Şekerci, İlçe Sağlık
Grup Başkanı Dr. Şahin Yılmaz ve İlçe Tarım Müdür Vekili Veteriner Mehmet Tarhan eşlik etti.
Köy ilköğretim okulları ile camilerinde incelemelerde bulunan ve vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Babahanoğlu, vatandaşlardan köylerine yapılan hizmetlerde eksik görülen yerleri kendilerine bildirmelerini istedi. Öğretmenlerden de yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Babahanoğlu, çocukların daha iyi eğitim görmesi için her konuda yardımcı olacaklarını belirtti. Öğrencilere derslerine çok iyi çalışmaları ve bol bol kitap okumaları tavsiyesin bulunan Babahanoğlu, vatandaşlarla da sohbet etti.