Ak Parti'li Ertürk Yaşlıları Unutmadı

AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, toplumsal yaşamın temel kuralının karşılıklı sevgi ve saygı olduğunu belirterek, 'Biz bu temel kural doğrultusunda, toplumsal dayanışmayı yaşamımızın her döneminde ilke edinmeliyiz' dedi

Ak Parti'li Ertürk Yaşlıları Unutmadı
AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, toplumsal yaşamın temel kuralının karşılıklı sevgi ve saygı olduğunu belirterek, "Biz bu temel kural doğrultusunda, toplumsal dayanışmayı yaşamımızın her döneminde ilke edinmeliyiz" dedi.
Ahmet Ertürk, Yaşlılar Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamasında; "Büyüklerin varlığı bağlı olduğu ailenin temel direği, temel dirliğidir. Büyüklerimizi sadece özel gün ve zamanlarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz. Bilgi ve tecrübeleriyle bizlere yol gösteren büyüklerimiz ülkemiz ve milletimiz için kıymeti ölçülemeyecek hazinelerimizdir. Yaşlılarımız milletimizin onurudur. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir. Büyüklerine sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır" diye konuştu.
"Unutmayalım ki hepimiz yarının yaşlılarıyız" diyen Ertürk, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletimizin ve toplum olarak hepimizin öncelikli görevleri arasındadır. Bu duygularla tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, minnet ve şükran duygularımla yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum"