Lavinya Cafe Fast Food Kültürüne Yeni Bir Bakış Açısı Kazandıracak

Atatürk evi Caddesi'nde açılışı yapılan Lavinya Cafe fast food kültürüne başka bir bakış açısı kazandıracak.

  Açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ' in yaptığı , Lavinya Cafe , sabah 07 . 00 ile 11 . 00 saatleri arasında açık büfe kahvaltı , akşam 19 . 00 ila 24 . 00 saatleri arasında ise canlı müzik eşliğinde disco olarak Erzurumlulara hizmet verecek . Lavinya Cafe ayrıca özel günlerde de vatandaşların yanında olacak .
Ömer ve Osman Çelebi ile Burak Akgün ' ün işletmeciliğini yaptığı cafe 450 metrekarelik bir alana sahip olmakla birlikte aynı anda 300 kişiye ev sahipliği yapabilecek kapasitede . 8 çalışanı bulunan Lavinya Cafe ' de müşteriler fast food tabir edilen hazır yiyeceklere , kaliteli ve ucuz ulaşabilecekler .
Açılış sonrası cafeyi gezen Başkan Küçükler " Erzurum halkını hayıtlı uğurlu olsun böyle güzel ve hoş bir mekanı bizlere sunan Akgün ve Çelebi ortaklara iş hayatlarında başarılar dilerim " dedi .
Lavinya Cafe ' nin ortaklarından olan Burak Akgün , " Erzurum ' a ve Erzurumlulara yakışır bir hizmet vermeyi amaçlıyoruz . Hemşerilerimizin aileleriyle birlikte nezih mekanımızda eğlenmelerini sağlayacağız " diye konuştu .