Galatasaray, Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı

Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında Ankaragücü'nü 3-0 yenerek liderliğini sürdüren Galatasaray, hafta sonu Trabzonspor'la deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Galatasaray, Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı
  Turkcell Sü ; per Lig ' de maç ; fazlasıyla Bursaspor ' un ö ; nü ; nde liderliğini sü ; rdü ; ren Galatasaray , Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall antrenman sahasında basına ve taraftara aç ; ık olarak sabah antrenmanı yaptı . Antrenman , teknik direktö ; r Frank Rijkaard yö ; netiminde , saat 11 . 00 ' de , ısınma ve aç ; ma germe ç ; alışmalarıyla başladı . Ankaragü ; cü ; karşılaşmasında ilk on birde gö ; rev verilen oyuncular sahada rejenerasyon ç ; alışmalarının ardından sağlık merkezinde terapi seanslarıyla maç ; ertesi programlarını tamamladılar .
Diğer oyuncularla antrenmanın ana bö ; lü ; mü ; nde teknik ç ; alışmalar yapılırken , takım kaptanı Arda Turan bu antrenmanın tü ; mü ; nde takımla birlikte ç ; alıştırıldı .
Caner Erkin , Ankaragü ; cü ; maç ; ında aldığı darbelere bağlı olarak sol ayak bileğinde gelişen ö ; dem ve ağrı nedeniyle , Abdel Kader Keita ise bel ağrısı nedeniyle sağlık merkezinde yapılan tedavilerinin ardından dinlendirildiler . Gö ; khan Zan kondisyoner Fatih Yıldız tarafından takımdan ayrı olarak , Avustralyalı yıldız Harry Kewell ise tedavisinin ardından salonda ve sahada takımdan ayrı olarak ç ; alıştırıldılar .
Galatasaray , Trabzonspor maç ; ı hazırlıklarını bir gü ; nlü ; k aranın ardından 17 Mart Ç ; arşamba sabahı saat 10 . 30 ' da basın ve taraftara kapalı olarak yapılacak antrenmanla sü ; rdü ; recek .