Elbistan'da 10 Bin Adet Palamut Toprakla Buluştu

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde Tüm İşçiler Derneği (Tüm-İş) tarafından 10 bin adet palamut toprakla buluşturuldu

Elbistan'da 10 Bin Adet Palamut Toprakla Buluştu
  Kahramanmaraş ' ın Elbistan İlçesi ' nde Tüm İşçiler Derneği ( Tüm-İş ) tarafından 10 bin adet palamut toprakla buluşturuldu . Elbistan Kaymakamı Ahmet Altıntaş , ilçenin ormanlaşma konusunda çok kısır kaldığını belirterek , " Ormana karşı duyarlılığımızı artırmalıyız " dedi .
Pınarbaşı mevkiinde bir araya gelen dernek üyeleri , İlçe Kaymakamı Ahmet Altıntaş , Belediye Başkanı Av . Durmuş Küçük , Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Adalı ve öğrencilerin katıldığı programla 10 bin adet palamudu toprakla buluşturdu .
Programda konuşan İlçe Kaymakamı Ahmet Altıntaş , Elbistan ' ın orman konusunda oldukça kısır kaldığını vurguladı . Altıntaş , " Elbistan orman konusunda çok fakir bir bölge . Binde 5 oranında bir bölgemiz ormanlık alan . Ormana karşı duyarlılığımızı arttırmalıyız . Bu projeler duyarlılığı arttırmaya dönük güzel çalışmalar . Elbistan ' ın ormanlaşması için çalışan herkese teşekkür ediyoruz " dedi .
Tüm İş-Der Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kuzu ise katılımcılara teşekkür ederek , ilçenin ağaçlandırılması adına ellerinden geleni yapacaklarını söyledi . Kuzu , " Elbistan ' ı yeşillendirme adına , dernek üyelerimizin , öğrencilerimizin katılımıyla şenlik havasında bir organizasyon oldu . Katılan herkese teşekkür ediyoruz . Elbistan ' ın ağaçlandırılması adına bir şeyler yapmak güzel " diye konuştu .