Ceyhan Belediyespor'dan Kaymakam Boyacı'ya Özel Forma

Türkiye Bayanlar Basketbol 1

Ceyhan Belediyespor'dan Kaymakam Boyacı'ya Özel Forma
Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Ceyhan Belediyespor yönetim kurulu üyeleri, idarecileri ve teknik ekip, Ceyhan eski kaymakamı şimdiki Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı'yı makamında ziyaret etti.
Cumartesi günü Samsun'da yapılan karılaşmanın ardından Kaymakam Boyacı'yı ziyaret eden kafile, üzerinde Ayhan Boyacı yazılı olan takım formasını hediye ettiler.
Ceyhan Belediyespor, Mali İşler Sorumlusu İlbarshan Alpman, Genel Menajer Mehmet Şahin, Teknik Patron Levent Deringöl, Kulüp Müdürü Sedat Sözlü ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Boyacı, "Ceyhan'ın bizim yanımızda önemli bir yeri var. Ceyhan'da kaldığımız süre içinde Sayın Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü beyle birlikte çok önemli projelere imza attık. Bunlardan biri de spordu" dedi.
Ceyhan'da, sporda olduğu kadar bilimde de büyük uğraş verdiklerini söyleyen Boyacı, "Ceyhun'dan Ceyhan'a Sempozyumu'nu unutmak mümkün değil, Ceyhan Karpuz Festivali, Ceyhan öğretmenevi çalışmaları yine bizim dönemizde gerçekleştirdiğimiz projelerdir. Ceyhan Lisesi'nin Türkiye liseler arası basketbol şampiyonasından ilk sekize girmesi de unutulur gibi değildi. Ceyhanlı vatandaşlarımıza Bafra'dan bolca selam iletiniz" şeklinde konuştu.