Ak Parti Yüreğir İlçe 23. Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Yüreğir İlçe 23. Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Ak Parti Yüreğir İlçe 23. Danışma Meclisi Toplantısı
AK Parti Adana İl Binası'nda düzenlenen toplantıya AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yüreğir İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili katıldı.
Danışma Meclisi'nin açılış konuşmasını yapan AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar, teşkilatların dinamizmini korumak için her ay düzenli olarak, mahalle temsilcileri toplantılarının yanı sıra danışma meclisi toplantılarını yaptıklarını belirterek, "Teşkilatımız ailemizdir, kardeşlerimizdir, iyi ve kötü günlerimizde yanımızda olanlardır. Teşkilat sevdamızdır, onurumuzdur, gururumuzdur" diye konuştu.
AK Parti Yüreğir İlçe Teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içerisinde kenetlendiklerini dile getiren Balcılar, partiye yeni üye kazandırma, sandık görevlisi ve müşahit belirleme çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü bildirdi. Son iki haftada partiye yaklaşık 1000 yeni üye kaydettiklerini söyleyen Balcılar, mahalle toplantılarının hız kesmeden devam ettiğini belirterek, şunları söyledi:
"Mahalle toplantılarımıza gençlik kollarımız ve kadın kollarımızın yanı sıra Belediye Başkanımız Mahmut Çelikcan da iştirak etmektedir. Bu toplantıların önemli bir kısmını zaten belediye başkanımız organize etmektedir. Teşkilatla uyum içerisinde çalışan bir belediye başkanına sahip olduğu için Yüreğir bu açıdan çok şanslı bir ilçe. Toplantılar kapsamında ayrıca esnafımızı ziyaret ediyor, onlarla ve muhtarlarımızla kahvaltılı toplantılarda buluşuyoruz. Yüreğir'deki sivil toplum kuruluşlarıyla da temasa geçerek, görüş alışverişi yapıyor, diyaloglarımızı daha da ilerletiyoruz."
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ise yaptığı konuşmada, görevi devraldıkları günden bu yana geçen 11 aylık süreçte yaptıkları çalışmaların yanı sıra plan ve projeleri hakkında bilgi verdi.
AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ise yaptığı konuşmada Yüreğir'in talihinin değişmeye başladığını belirterek, "AK Parti ile birlikte Yüreğir'de hizmetlerden payını almaya başladı" dedi.