''akıllı Kent Hizmet Servisi'' İlk Kez Bayrampaşa'da

Bayrampaşa Belediyesi'nin; 5 yılı aşkın bir süredir altyapısında büyük uğraşlar verdiği, Bayrampaşalıların Belediyede binasında ki zaman alan ve zahmet veren tüm işlerini rahat bir şekilde ve vakit kaybetmeden halledebilecekleri ''Akıllı Kent Hizmet Servisi''görkemli bir şekilde hizmete açıldı

''akıllı Kent Hizmet Servisi'' İlk Kez Bayrampaşa'da
Bayrampaşa Belediyesi'nin; 5 yılı aşkın bir süredir altyapısında büyük uğraşlar verdiği, Bayrampaşalıların Belediyede binasında ki zaman alan ve zahmet veren tüm işlerini rahat bir şekilde ve vakit kaybetmeden halledebilecekleri ''Akıllı Kent Hizmet Servisi''görkemli bir şekilde hizmete açıldı.

Bayrampaşa Belediyesi hizmet binasında düzenlenen lansman toplantısında, siyaset, futbol, basın ve iş dünyasından tanınan simalar da Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge'yi yalnız bırakmadı.
Tanıtım toplantısında eski Maliye Bakanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Kemal Unakıtan, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mehmet Müezzinoğulları ve Recep Koral, AK Parti eski milletvekillerinden Süleyman Gündüz, Mustafa Baş, Yahya Baş, Eyüp eski Belediye Başkanı Eyüp Genç; futbol dünyasından Okan Buruk, Saffet Sancaklı, Fatih Çerçi, iş dünyasından Ali Zafer Taciroğlu, Galip Öztürk, Zeynel Abidin Erdem, Levent Eyüboğlu, Ahmet Çalık, Mustafa Aydoğdu; Osmanlı Arşivleri Daire Başkanı Doç.Dr. Önder Bayır,
Bayrampaşa Kaymakamı Abdülkadir Yazıcı, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Bakırcı, Bayrampaşa Belediyesi Başkan Yardımcıları ve sanat dünyasının önemli simaları hazır bulundu.
Programda konuşan AK Parti Eskişehir Milletvekili Kemal Unakıtan, "Türkiye'nin her alanda ileri teknolojik teknikleri yakalaması gerekiyor. Teknoloji alanında gelişmiş olan ülkeler, dünyayı yöneten ülkeler. Belediye Başkanımız Hüseyin Bürge Bayrampaşa'da belediye başkanlığı yapmaya başladığı dönemden beri gerçekleştirdiği bir çok yenilik ve projeyle Bayrampaşa'ya, Bayrampaşa halkına çok şeyler kattı" dedi.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge ise, kaliteli ve dinamik hizmetlere yeni halkalar eklemeye devam ettiklerini söyledi. Bürge, şöyle konuştu:
''Gelenekten gelen ve geleceğe taşıdığımız belediyecilik anlayışı halkımızla kurduğumuz iletişim ve ortak dile dayanıyor ve bu ortak dil başarısını her alanda gösteriyor. Bu anlayışla 'Beyaz Masa' geleneğini bilişim teknolojileriyle bütünleştirerek 'Akıllı Kent Hizmet Servisi'ni açıyoruz. Bürokrasiyi azaltmak, vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmak ve işlemlerine hız kazandırmak amacıyla hizmete açacağımız Akıllı Kent Hizmet Servisi ile vatandaşlarımız belediyecilikle ilgili tüm işlemlerini
dolaşmadan, yorulmadan ve konforlu bir biçimde tamamlayacaklar.''

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi protokol tarafından kesilerek, "Akıllı Hizmet Servisi'' kullanıma sunuldu.