Ahmet Reyiz Yılmaz: 'Erdoğan'a Güveniyorum'

Milliyetçi ve Muhafazaka Parti MMP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, 'Erdoğan'a güveniyorum

Milliyetçi ve Muhafazaka Parti MMP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Erdoğan'a güveniyorum. İsveç'e yenileri eklenmeden Amerikan Büyükelçisini evine yollayacaktır ve Ermeni konusunda Amerikalı Elçiyi Türkiye lehine yeni bir kararla geri getirttirecektir" dedi.
Yazılı açıklama yapan Yılmaz, İsveç Parlamentosu'nun sözde Ermeni soykırımı tasarısını kabul etmesine tepki göstererek, "Volvo kapatılsın. İsveç'ten alınan diğer ürünlerde yasaklansın. Bizim İktidarımız da bu tasarıyı kabul eden ülkelerin Büyükelçileri teker teker ülkelerine geri yollanacak ta ki aksi yani Türkiye lehine bir kararla bu ülkeye dönene kadar. illetçe her sövene saygı duymaya başlatıldık.
Bütün sorun Türkiye de gerçek bir milliyetçi yapının olmamasıdır" diye konuştu.
Yılmaz, Amerika'yı aptallıkla suçlayarak, "Hala Amerikan Büyükelçisi benim ülkemde gezebiliyor. Biz kime kızacağız? Amerikalılara mı yoksa Amerikalıların bu kararı almasına cesaret verenlere mi? Hiç kimse benim evlatlarıma Ermeni katliamı yaptı diyemez. Sallansın artık millet ayağa kalksın. Amerika kadar aptal bir ülke daha olamaz. Amerika bu kararla zaten karşısında çökeceği İran ve Çin cephesine birde Türkleri koymaktadır böylece 50 yıl sonra yıkılacaksa bunu hızlandırarak 10 yıla düşürmektedir" diye
konuştu.