Hacılar Belediye Başkanı Bodur Son Yolculuğuan Uğurlandı

Kırıkkale'de dün uğradığı silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybeden Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur, bugün Hacılar beldesinde gözyaşları arasında toprağa verildi

Kırıkkale'de dün uğradığı silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybeden Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur, bugün Hacılar beldesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze törenine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.
Kırıkkale'nin Hacılar Beldesi Belediye Başkanı Memduh Bodur dün akşam Bankalar Caddesi üzerinde silahlı saldırıya uğramış ve ağır yaralı olarak Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Başına ve göğsüne 6 kurşun isabet eden Başkan Bodur yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.
Başkan Bodur için Hacılar beldesinde Cuma namazına müteakiben cenaze töreni düzenlendi. Törene, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genel Başkan Yardımcıları Cihan Paçacı, Metin Çobanoğlu, Sağlık eski Bakanı ve Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, MHP Mersin Milletvekili Behiç Çelik, AK Parti Milletvekilleri Vahit Erdem ve Turan Kıratlı, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, AK Parti ve MHP il teşkilatları, kasabalılar ve binlerce kişi
katıldı.
Başkan Bodur'un cenazesi ilk olarak evine getirildi. Burada Bodur'un eşi Yaşar ve kızı Seçil Bodur sinir krizleri geçirdi. Koyu Galatasaraylı olan Başkan Bodur'un, eşi Yaşar'ın sarı kırmızı giydiği kıyafetler dikkatleri çekti. Kasaba meydanında kılınan cenaze namazına yaklaşık 5 bin kişin katıldı. Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Cenaze namazının ardından Hacılar Belediyesi'nde resmi tören düzenlendi. Başkan Bodur'un cenazesi tekbirler eşliğinde kasaba mezarlığına götürülerek defnedildi.