Vali Güvenç'ten İzmir Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü'ne Atanan Özlem Gökçe Onuruna Yemek

Manisa Valisi Celalettin Güvenç, İzmir Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü'ne atanan Valilik İl Yazı İşleri Müdürü Özlem Gökçe onuruna yemek verdi.

Vali Güvenç'ten İzmir Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü'ne Atanan Özlem Gökçe Onuruna Yemek
İl Özel İdaresi Yemek Salonu'nda düzenlenen öğle yemeğine Vali Celalettin Güvenç'in yanı sıra Vali Yardımcıları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Serdar Bulut, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız ve Valilik personeli katıldı. Yemekte konuşma yapan Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, düzenlenen yemeğin veda yemeği değil, uğurlama yemeği olduğunu belirterek, "Bazı detaylar vardır hayatımızda, çalıştığımız işyerlerinde bu tür tayinlerle sıkça karşılaşırız ve hayatımızın bir parçasıdır. Gitmek, uğurlamak, ayrılmak kelimeleri hüzün barındırır insanın içerisinde. Hüzünlü bir tebessümle kendilerini uğurluyoruz. Bundan sonraki yaşamınızda ailenizle birlikte, tüm sevdiklerinizle sağlık diliyor, mutluluk diliyorum." dedi.
Yazı İşleri Müdürü Özlem Gökçe de, "Sözlerin bittiği an sanırım bu an. İyi ki Manisa'ya gelmişim, burada çalışmışım ve kocaman bir ailem var diye düşünüyorum. Ben gitmiyorum, yalnızca orda çalışmaya gidiyorum." diyerek duygulu anlar yaşadı.
Vali Celalettin Güvenç de, "Konuşmaların tamamını Müdüre hanımın hak ettiğini düşünüyorum. Bunu sadece düşünmekle kalmadık icraya da döktük. Bu ortam güzel bir ortam, elbette uyum içerisinde çalıştığımız bir arkadaşımızı kaybediyoruz. Ama umuyorum orda da aynı başarıyı gösterecektir. İnsanlarımıza aynı sevecen yaklaşımla görevine devam edecektir. İlin Valisi olarak mutfakta çalışan personelimle beraber olmayı ve sizlere zaman ayırmayı çok arzu ediyorum. Müdüre hanım adına düzenlenen bu yemek, sizlerle birlikte yemek yemeğe sebep oldu onun için de kendilerine teşekkür ediyorum. Başarı diliyorum, yolu açık olsun." şeklinde konuştu.
Konuşmalardan sonra Vali Celalettin Güvenç, 2005 -2010 yılları arasında Valilik İl Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Özlem Gökçe'ye hizmetlerinden dolayı plaket verdi. Valilik personeli tarafından alınan hediyeyi de Vali Yardımcısı Haydar Özgün verdi.