İhlas Holding'den Emniyet Müdürü Çalkavur'a Ziyaret

İhlas Holding Kocaeli Bölge Müdürü Hilmi Çelik, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Yusuf Çalkavur'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İhlas Holding'den Emniyet Müdürü Çalkavur'a Ziyaret
İhlas Holding Kocaeli Bölge Müdürü Hilmi Çelik, yardımcıları Harun Türk, Ali Arslan ve İhlas Haber Ajansı Kocaeli Temsilcisi Gökhan Ayar, İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur'u makamında ziyaret etti. Çelik, başarılı çalışmalarını takdirle takip ettikleri Çalkavur'a hem Kocaeli'ye hoşgeldin demek, hem de yeni görevinde başarılar dilemek için ziyarette bulunduklarını söyledi.
Çalkavur, ziyarette, vatandaşların kontör dolandırıcılarına karşı dikkatli olmasını isteyerek, "Son günlerde kontör dolandırıcıları arttı. Benim telefonuma bile bir kola firmasından aradıklarını söyleyen dolandırıcılar mesaj çekti. Vatandaşlarımız bu tür talepleri dikkate almasınlar, bu tür mesajları çeken numaraları araştırdığımızda ya birkaç yıl önce ölmüş kişilerin adına ya da yabancı uyruklu kişilerin adına çıkarılmış numaralardan mesaj çekildiğini tespit ediyoruz. Vatandaşlarımıza şu kadar ödül kazandınız, ancak ödülü almanız için bize şu kadar kontür atın diyen bu sahtekarların peşindeyiz. Ancak vatandaşlarımızın da bu konuda dikkatli olmalarını istiyoruz" dedi.