MHP'li vekilden AYTO'ya ziyaret

MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Aydın Ticaret Odasını'na yaptığı ziyarette (AYTO) Aydın incirinin tanıtımı için protokol imzalayan odaları kutladı.

MHP'li vekilden AYTO'ya ziyaret
MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Aydın Ticaret Odasını (AYTO) ziyaret etti. Ziyarete AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Meclis Başkan Yardımcısı Ahmet Gümüş, yönetim kurulu üyeleri Bülent Gündüz, M. Alp Aalpargun, Selim Sır, Mehmet Özgen ve meclis üyesi Hakan Ülken katıldı.

Ziyarette konuşan MHP’li Ali Uzunırmak, incirin tanıtımı için son günlerde Aydın Ticaret Odası, Aydın Ticaret Borsası, Aydın Sanayi Odası ve TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu’nun havayolu şirketleri ile yapmış oldukları çalışmadan çok memnun olduğunu belirterek, “Kurumların ortaklaşa hareket etmesini ve Aydın için böyle bir çalışma yapmanızı çok beğendim. Burada şahsınızda sizi, Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı’yı, Aydın Sanayi Odası Başkanı Ercan Çerçioğlu’nu ve yönetim kurulu üyeleri ile Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ömer Özkaya ve üyelerini tebrik ediyorum. Çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu da, Uzunırmak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Aydın’daki odaların daha öncede ortaklaşa çalışmalar yaptığına işaret eden Dokuzlu, “Biz göreve geldiğimizden beri TOBB’e bağlı çalışan odalar olarak birlikte çalışmayı ilke edindik. Bunun ilk sonucu Rusya’ya yaş sebze ve meyve gümrük kapısının açılması ile başladı, daha sonra Ulusal İncir Konseyi’nin kurulması için ortak bir çalışma yaptık, şimdi Resmi Gazete’de yayınlanmasını bekliyoruz. 36 bin yolcuya incir kampanyası da bu ortak çalışmalarımızdan bir tanesidir. Görevde olduğumuz süre içerisinde biz yine Aydınımız için ortak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen ziyarette, ülke ve ilin genel ve ekonomik sorunları hakkında görüş alışverişi şeklinde tamamlandı.