Sivas-Malatya-Kayseri yolu ulaşıma kapandı

Yoğun fırtına ve tipi nedeniyle Sivas-Malatya Karayolu ulaşıma kapandı.

Sivas-Malatya-Kayseri yolu ulaşıma kapandı
Sivas-Malatya kara yolu, Ulaş-Kangal arasındaki Yağdonduran mevkisinde yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle oluşabilecek araç yığılmalarını önlemek amacıyla saat 18.45 itibariyle trafiğe kapatıldı.

Yetkililer, bölgede buzlanma ve tipi nedeniyle tır ve çekici gibi ağır tonajlı araçlar ile bazı küçük araçların karıştığı maddi hasarlı kazaların meydana geldiğini ifade ettiler.

KAYSERİ - MALATYA YOLU KAPALI

Kayseri-Malatya kara yolu tipi nedeniyle araçların yollarına devam etmesine izin verilmiyor.

Yoğun tipi ve buzlanma nedeniyle Kayseri-Malatya kara yolunun Pınarbaşı-Gürün bölümü ulaşıma kapatıldı.

Öte yandan Pınarbaşı-Şarkışla kara yolunda da tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Karayolları Kayseri 6. bölge Müdürü Mustafa Karademir, ulaşıma kapanan kara yollarında tipinin etkili olduğunu, araçların Pınarbaşı ilçesinden sonra yollarına devam etmelerine izin verilmediğini bildirdi.

Karademir, sabah ulaşıma kapanan Kayseri-Erciyes kara yolunun da yine tipi nedeniyle halen ulaşıma kapalı olduğunu kaydetti.

ANTALYA - MANAVGAT YOLU KAPANDI

Antalya-Manavgat karayolu Abdurrahmanlar mevkisinde yol, şiddetli yağıştan Gebiz deresinin taşması sonucu çift yönlü trafiğe kapatıldı.

Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Antalya'da dünden bu yana devam eden yağışlar nedeniyle Antalya Manavgat karayolu yolu Abdurrahmanlar mevkisinde bulunan Gebiz deresinin taşması sonucu yolun çift yönlü olarak trafiğe kapatıldığı bildirildi.