Yeşilyurt Avm'nin Şanslı Müşterisi Bmv 3.16i Kazandı

Samsun'da Yeşilyurt AVM tarafından düzenlenen bir organizasyonda son model otomobilin çekilişini ünlü sanatçı Keremcem ve Atakum Belediye Başkanı Metin Burma yaptı.

  Samsun ' un Atakum ilçesinde bulunan Yeşilyurt AVM tarafından 12 Kasım 2009 ve 14 Şubat 2010 tarihleri arasında düzenlenen kampanya çerçevesinde her 100 liralık alışveriş sonrası verilen kuponları alan müşteriler arasında düzenlenen çekiliş sonrası BMV 3 . 16İ otomobil sahibini buldu .
Ünlü sanatçı Keremcem ve Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ' nın noter ve Milli Piyango İdaresi görevlileri huzurunda yaptıkları çekilişte 95 bin 2007 numara arasından 91916 numaralı biletin sahibi otomobil kazandı . Çekiş esnasında evinde bulunan ve Yeşilyurt AVM yetkilileri tarafından telefonla arandıktan sonra Yeşilyurt AVM ' ye gelen 26 yaşındaki Aslıhan Gürünlü isimli şanslı müşteri son model otomobilinin anahtarını Belediye Başkanı Metin Burma ' dan aldı .
Yeşilyurt AVM Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Yeşilyurt ' un da hazır bulunduğu çekiliş sonrasında son model otomobilin sahibi olan Aslıhan Gürünlü , " 5 tane biletim vardı ama bana çıkacağını hiç tahmin etmiyordum . Bir işim yok , üniversiteyi bitirdikten sonra evde oturuyordum . Bekarım ve ailemle yaşıyorum . Bir arabam yoktu . Artık evde oturmayacağım , arabamla gezeceğim " dedi .