Gaziantep Üniversitesi'nde Tanışma Ve Bilgilendirme Toplantısı

Gaziantep Üniversitesi'nde, İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi arasında mesleki ve sosyal iletişimi artırmak amacıyla 'Tanışma ve Bilgilendirme' toplantısı düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi'nde, İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi arasında mesleki ve sosyal iletişimi artırmak amacıyla "Tanışma ve Bilgilendirme" toplantısı düzenlendi.
İnşaat mühendisliğinin toplumun temel taşlarından birisi olduğunu belirten İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Metehan Gündüz, çağımızın mühendislik profilinde hayat boyu öğrenmenin ön planda olduğunu söyledi. İnşaat Mühendisleri Odası'nın kamu kurumu niteliğinde bir meslek örgütü olduğunu ifade eden Gündüz, öğrencilerin Genç İnşaat Mühendisleri Odası'na üye olmalarının öğrenciler için avantajlı olduğunu kaydetti.
Gündüz, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Genç İnşaat Mühendisleri Odası'na üniversitelerin inşaat mühendisliği öğrencileri ile yüksek lisans öğrenimine devam eden oda üyeleri üye öğrenci olabilir. Biz inşaat mühendisleri odası olarak ülkesine ve geleceğe sahip çıkan inşaat mühendisliği öğrencilerini davet ederek, öğrencilerimizi odamızda görev almaya çağırıyoruz. Çok önemli bir mesleğin eğitimini alıyorsunuz. Belki de yaptığınız ufacık bir hata birçok insanın zarar görmesine neden olacaktır. Bu nedenle mesleğinizi severek yapın."