Çetin Doğan'ın sorgusu tamamlandı

'Balyoz darbe planı' iddiası soruşturması kapsamında gözaltında bulunan Eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan'ın sorgusu tamamlandı.

Çetin Doğan'ın sorgusu tamamlandı
Kuvvet komutanları Fırtına ve Örnek ile Orgeneral Saygun'un serbest kalmasının ardından gözler bu sabah adliyeye getirilen eski 1. Ordu Komutanı Orgeneral Çetin Doğan'a çevrildi.

'Balyoz Darbe Planı' soruşturmasında 31 askerin tutuklanması, başta kuvvet komutanlarının serbest kalmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan'la ilgili verilecek karar merakla bekleniyor.

"Balyoz Darbe Planı"nın altında imza imzası olduğu iddia edilen Çetin Doğan'ın sorgulanması tamamlandı.

Orgeneral Çetin Doğan'la birlikte bu sabah 3 kişi adliyeye sevk edildi. Eski Özel Kuvvetler Komutanı emekli Korgeneral Engin Alan da Çetin Doğan'la adliyeye getirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden sivil plakalı bir araçla adliyeye ulaştırılan Doğan ve beraberindekiler, hakim ve savcıların giriş yaptığı bölümden binaya alındı. Adliyeye getirilen 3 kişiyle birlikte Emniyet'te sorgulanan kimse kalmadı. Emekli Orgeneral Çetin Doğan, dün Adli Tıp Kurumu'nda sağlık kontrolünden geçirilmişti.