Chp Gediz İlçe Teşkilatı, 394 Genci Atatürk Resimli Teşekkür Belgesiyle Askere Uğurluyor

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, bu celp döneminde askere giden gençleri evlerinde ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gediz İlçe Başkanı Şeref Han, üzerinde Atatürk resmi ve CHP logosu bulunan birer teşekkür belgesi ile uğurluyor

Chp Gediz İlçe Teşkilatı, 394 Genci Atatürk Resimli Teşekkür Belgesiyle Askere Uğurluyor
Kütahya'nın Gediz ilçesinde, bu celp döneminde askere giden gençleri evlerinde ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gediz İlçe Başkanı Şeref Han, üzerinde Atatürk resmi ve CHP logosu bulunan birer teşekkür belgesi ile uğurluyor.
CHP Gediz ilçe kongresinden sonra yeniden ilçe başkanlığına seçilen Şeref Han, ilk icraat olarak Gediz, belde ve köylerde bu celp dönemi askere giden toplam 394 genci tek tek evlerinde ziyaret etti. Ziyaret ettiği gençleri baba ocağında aileleri ile birlikte tanımak ve onların dertlerini yakından dinlemek istediklerini belirten CHP Gediz İlçe Başkanı Şeref Han, teröristlerin devlet yetkilileri tarafından karşılanmasına inat askere gidecek olan gençleri bağrına basarak moral verip göndermek için ilk kez böyle bir ziyaret düzenlediklerini söyledi.
CHP Gediz İlçe Başkanı Şeref Han, Altınkent beldesinde önce askere uğurlanan 8 gencin tamamını bir kahvehanede topluca ziyaret ederek, kendilerine üzerinde Atatürk resmi ve CHP logosu bulunan birer teşekkür belgesi ile içinde iç çamaşırı, çorap gibi küçük hediyeler bulunan paket hediye etti.
Burada ziyaret sebebine ilişkin kısa bir konuşma yapan CHP Gediz İlçe Başkanı Şeref Han, bu celp döneminde Gediz merkez ve köylerinden toplam 394 gencin askere gideceğini hatırlatarak, "Ben televizyonda teröristlerin devlet yetkilileri tarafından karşılandığını gördüğüm an Gediz'den askere göndereceğimiz evlatlarımızın tamamını hangi köyden olursa olsun kendi ellerimle uğurlayacağıma dair kendime söz vermiştim. Öncelikle beni, yönetim kurulu üyelerimi ve gençlik kollarımı evinize misafir olarak kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. Üzerine titreyerek tam bir vatansever olarak yetiştirdiğiniz evladınızı ellerine kına yakarak düğün, bayram yapar gibi şenliklerle askere uğurladığınız için gerek partim ve gerekse şahsım adına sizlere teşekkür ediyorum. Bu günün anısı olarak ülkemin ve partimin sizlerle gurur duyduğunu gösteren teşekkür belgelerini evlerinizin başköşesine asarsanız memnun olurum. Sizler ve yetiştirdiğiniz yiğitler var oldukça Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır. Evladınız asker olduğu süre içinde her türlü derdinizde ve sıkıntınızda tüm parti örgütlerim emrinizde olacaktır. Bu kınalı kuzuları ellerimle askere uğurlayacağım. Ama daha önemlisi bu gençler vatani görevlerini tamamlayarak geri döndüklerinde yuva kurmalarına ve hayatlarını insanca sürdürebilecek bir iş imkanına sahip olmalarıdır. Geçtiğimiz 8 yıllık süreç mevcut iktidarın bu gençlere iş imkanı sağlamaya muktedir olmadığı gibi babalarının işlerinden olmalarını sağladığını ortaya koymuştur. O halde ivedi olarak gerçekten halkçı olan ve önceliği insanlarını insanca yaşatmak olan bir CHP iktidarı bu ülke için ekmek kadar, hava kadar su kadar artık zorunlu hale gelmiştir. Bizlerde tüm parti örgütleri olarak bu amaca koşar adım ilerlemekteyiz. Halkım umudunu kaybetmesin. Gecenin en karanlık olduğu zaman şafaktan hemen önceki andır. Aydınlık günler bizleri bekliyor. Bu gençlerin hepsini CHP iktidarında iş sahibi yapacağım gibi nişan yüzüklerini de kendi ellerimle takacağım" dedi.
Daha sonra parti yönetimi ve gençlerle Gümele beldesine geçen Başkan Şeref Han, askere giden gençlerin evlerini tek tek dolaşarak ailelerinin dertlerini dinledi ve adlarına yazılmış olan teşekkür belgeleri ile hediye paketlerini takdim etti.