'Karadeniz Ege'de' Fotoğraf Sergisi Kuşadası'nda

Karadeniz Bölgesi'ndeki 18 ilde çekilen değişik fotoğraflardan oluşan 'Karadeniz Ege'de' isimli fotoğraf sergisi Kuşadası'nda sergilenmeye başlandı.

'Karadeniz Ege'de' Fotoğraf Sergisi Kuşadası'nda
Kuşadası Karadeniz Kültür ve Folklor Derneği ile Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu(EKAF) işbirliğiyle gerçekleştirilen fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü. Kuşadası Kütüphane Salonu'nda gerçekleşen serginin açılışına aralarında Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur ve EKAF Başkanı Aydın Özyar'ın da bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Açılışta birer konuşma yapan Kaymakam Esen, Belediye Başkanı Altungün ve EKAF Başkanı Özyar, Kuşadası Karadeniz Kültür ve Folklor Derneği Başkanı Cengiz Ataman ile birlikte "Karadeniz Ege'de" isimli fotoğraf sergisinin açılışını yaptı.
Davetliler daha sonra sergiyi gezdi. Aynı zamanda satışa da sunulan fotoğraflardan elde edilecek gelir, burslu öğrenciler yararına kullanılırken, Belediye Başkanı Esat Altungün destek amacıyla bir fotoğraf satın aldı.