Valilik Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası

Herkes için futbol kapsamanın yapılan Valilik Kupası Halı Saha Futbol turnuvasında şampiyonluğu penaltı atışları sonucu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi takımı kazandı.

Valilik Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası
Kurumlar arası Halı Saha futbol turnuvasına 39 resmi kurum katıldı. 23 Ocakta başlayan ve dün oynanan final maçıyla sona eren şampiyona büyük bir ilgi çekti. ÇİMSA halı saha tesislerinde oynanan final maçında Asayiş Şubesi ile Basın ve Halkla İlişkiler karşı karşıya geldi. Erhan Gündoğdu'nun yönettiği maçın normal süresi Asayiş'ten Beytullah ile Basın ve Halkla İlişkilerden Kasım'ın attığı karşılıklı gollerle 1-1 bitti. Şampiyonu seri penaltı atışları belirledi. Penaltı atışları sonrasında rakibini 5-3 mağlup eden Asayiş Şubesi şampiyon oldu. Zevkli ve çekişmeli geçen final maçını Vali Sebahattin Öztürk, Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, Emniyet Müdür Yardımcısı Adnan Yılmaz, ASKF Başkanı Selahattin Codur, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Futbol Federayonu Bölge Müdürü Hikmet Yıldırgan ve HİS Sorumlusu Kemal Coşkun'da izledi.
Maçtan sonra şampiyon olan Asayiş Şubesi Futbol takımı şampiyonluk coşkusu yaşarken, penaltı atışları sonucu şampiyonluğu kaçıran Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü futbol takımında büyük bir üzüntü yaşandı.
Şampiyon olan Asayiş'in kupasını ve madalyalarını Vali Sebahattin Öztürk verirken, ikinci olan Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün kupasının ve madalyalarını Emniyet Müdürü İbrahim Çelik verdi.