Kuşadası Özürlüler Köyü'ne 20 Bin Liralık Bağış

Kuşadası ilçesinde bağışlar ve gönüllü çalışmayla kurulan Kuşadası Özürlüler Köyü'ne, turizm işletmesi Thomas Cook ile Kuşadası Rotary Kulübü toplam 20 bin lira bağışta bulundu.

Kuşadası Özürlüler Köyü'ne 20 Bin Liralık Bağış
Thomas Cook çalışanlarının sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde topladığı 16 bin lira, Kuşadası Rotary Kulübü'nün ev sahipliğinde, Korumar Otel'de düzenlenen bir törenle Kuşadası Özürlüler Derneği Başkanı Canan Güler'e teslim edildi.Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, törende yaptığı konuşmada, Kuşadası Özürlüler Köyü'ne yabancı bir şirketin katkı yapmasının anlamlı olduğunu belirterek, ''Gelişen teknolojiler nedeniyle sevinçler ve üzüntüler artık tüm dünyada anında paylaşılıyor. Türkiye ile önemli bir turizm hareketliliği sağlayan Thomas Cook'un bu katkısına Kuşadası adına, engelliler adına teşekkür ediyorum'' dedi.
Thomas Cook Türkiye Operasyon Sorumlusu Mal Richetts ise şirket üst yöneticisi Many Fontela başta olmak üzere şirket çalışanları olarak, iş yaptıkları ülkelerde sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmak için çaba gösterdiklerini ifade etti. Törende, Kuşadası Rotary Kulübü de 4 bin lira bağışta bulundu.