Ttnet'ten Öğrencilere Vitamin Desteği

Aydın Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Telekom tarafından 'TTNET Vitamin' ürünlerinin tanıtılması için 'Vitamin Aydın İl Toplantısı' düzenlendi.

Ttnet'ten Öğrencilere Vitamin Desteği
Aydın Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Telekom Aydın İl Müdürlüğü tarafından Aydın Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar, Türk Telekom Aydın Bölge Müdürü Mehmet Korkusuz, okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ve öğrenci velileri katıldı.
Sabah ilköğretim öğrencileri, öğlen orta öğretim ve akşamda velilere yönelik olarak düzenlenen 'Başarıya ulaşma yöntemleri' konulu toplantılarda Türk Telekom Aydın Bölge Müdürü Mehmet Korkusuz ve Sekreter Sema Soysever tarafından okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve velilere TTNET Vitamin ürünleri hakkında bilgiler verdi.
TTNET, Milli Eğitim Bakanlığı'nın müfredatı ile tam uyumlu interaktif eğitim paketi TTNET Vitamin'in Lise 1 ve 2'inci sınıf öğrencileri için hazırlanan TTNET Vitamin Lise Paketi'ni kullanıma sunuyor. TTNET, interaktif eğitim destek paketi TTNET VİTAMİN ile ilköğretim öğrencilerinden sonra lise öğrencilerinin de öğrenim kalitesini yükseltmeye devam ediyor.
TTNET, Milli Eğitim Bakanlığı'nın müfredatı ile tam uyumlu ve sürekli güncellenen yapısı ile bugüne kadar 215 bini aşkın öğrencinin kullandığı TTNET Vitamin'in lise 1 ve 2'inci sınıflar için hazırlanan TTNET Vitamin Lise paketini kullanıma sunuyor. Kullanıcı dostu ara yüzü ve detaylı konu içerikleri ile öğrencilerin okulda aldıkları bilgileri evde pekiştirmesine yardımcı olacak TTNET Vitamin Lise paketi; Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Dil ve Anlatım derslerinden ve İngilizce bölümünden oluşuyor.
TTNET Vitamin Lise Milli Eğitim Bakanlığı müfredatı ile tam uyumlu olmasından dolayı öğrenciler, ders çalışırken aynı konuları farklı alıştırmalar ile pekiştirebiliyor. TTNET Vitamin Lise, öğrencilere internet üzerinden ulaşılan eşsiz bir eğitim ortamı sağlayarak Türkiye'nin her yerinde tüm öğrencilere eşit eğitim alma imkanı sunuyor. Ders konularını; sesli anlatımlar, interaktif etkinlikler, deneyler ve videolu çözümlü örnekler, tarama testleri ile sunarak öğrencilerin konuları rahatlıkla öğrenmelerine imkan sağlıyor. TTNET Vitamin Lise sayesinde dersleri kolaylıkla kavrayabildiğini gören öğrencilerin kendilerine olan güveni de artıyor. Öte yandan öğrencilerin ders aralarında mola vermesi ve rahatlaması için yer alan skeçlerle öğrenciler keyifli bir çalışma ortamına sahip oluyor.