Yardım Sevenler Derneği'nden Vali Güvenç'e Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde 31

Yardım Sevenler Derneği'nden Vali Güvenç'e Ziyaret
Geçtiğimiz günlerde 31. Olağan Genel Kurulunda yeni yönetime seçilen Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesi başkanı Beyhan Yörür ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Celalettin Güvenç'in makamında ziyaret etti.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarete, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şubesi Başkanı Beyhan Yörür, "Türkiye Yardım Sevenler Derneği halktan aldığını yine halkına veren bir sivil toplum derneği olup, aynı zamanda bunu devletiyle paylaşan bir kuruluştur. Okullar, lojmanlar, sosyal çalışmalara her zaman destek veriyoruz. Derneğimizin çalışmalarını eserlerimizden görüyoruz, derneğimiz her zaman devletimizin yanındadır." dedi. Başkan Yörür derneğin kuruluşunun 82. yıldönümü nedeni ile Kültür Sitesi Lale Salonunda gerçekleştirecekleri 'Atatürk ve Son Balo' özel gösterisine Güvenç'i davet etti.
Derneğinin 82. kuruluş yıldönümünü kutlayan ve yeni yönetime başarılar dileyen Vali Güvenç de, "Yetişebileceğimiz kadar etkinlere katılmaya çalışıyoruz. Yardım Sevenler Derneği çok geleneği olan bir sivil toplum örgütü. Türkiye çapında olduğu gibi ilimizde de iyi çalışmalar yapıyor. Yeni yönetimdeki arkadaşların da oluşturacağı sinerjiyle büyük hizmetler yapacaklarına inanıyorum. Elimizden gelen desteği vereceğiz. Eğitimde, sağlıkta, sokak çocuklarına yardımda bulunuyorlar. Umarım yeni projeler geliştirirler." diye konuştu.