Güzelçamlı Belediyesi'nden Yabancılara Kokteyl

Kuşadası'na bağlı Güzelçamlı Belediyesi, beldeye yerleşen yabancıların birbirleriyle, belediyeyle ve çevreleriyle iletişimlerini güçlendirmek, sorunlarını öğrenmek ve çözüm üretmek amacıyla Hotel Akbulut'ta bir kokteyl düzenledi

Güzelçamlı Belediyesi'nden Yabancılara Kokteyl
Kuşadası'na bağlı Güzelçamlı Belediyesi, beldeye yerleşen yabancıların birbirleriyle, belediyeyle ve çevreleriyle iletişimlerini güçlendirmek, sorunlarını öğrenmek ve çözüm üretmek amacıyla Hotel Akbulut'ta bir kokteyl düzenledi.
Güzelçamlı'ya yerleşen 48 yabancı uyruklu, Güzelçamlı Belediye Başkanı Özkal Yüksel'in yanı sıra belediye meclis üyeleri ve belediye birim amirlerinin katıldığı kokteylde bir araya geldi.
Güzelçamlı Belediye Başkanı Özkal Yüksel, kokteylde yaptığı konuşmasında, uzun süredir yerleşen yabancı hemşerileri sayesinde artık uluslararası bir nitelik kazandığını belirterek, "Bize ne mutlu ki; küçük bir belde olmamıza rağmen sizlerin sayesinde birçok milletten insanın bir arada yaşadığı, kültürel değerlerin paylaşıldığı uluslararası bir belde olduk. Belediye yönetimi olarak sizlerin Güzelçamlı'da yanlız olmadığınızı, her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz" dedi.