Prof. Dr. Aytaç Açıkalın'dan Gümüşhane Belediyesi'ne Ziyaret

Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden emekli Öğretim Üyesi Prof

Prof. Dr. Aytaç Açıkalın'dan Gümüşhane Belediyesi'ne Ziyaret
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, Atatürk İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenecek olan öğrenci velilere yönelik eğitim seminere katılmak için geldiği Gümüşhane'de Belediye Başkanı Mustafa Canlı'yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Ziyarette Prof. Dr. Aytaç Açıkalın'ın yanı sıra Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, İlköğretim Müfettişi Zülküf Darcan, Gümüşhane Fen Lisesi Müdürü Ömer Pir, Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Köksal Duman ve Atatürk İlköğretim Okulu okul Aile birliği Başkanı İsa Şanlıtürk hazır bulundu.
Ziyarette Gümüşhane'ye ilk defa geldiğini ve büyülendiğini belirten Prof. Dr. Aytaç Açıkalın bir sonraki ziyaretinde internet ve basından takip ettiği Karaca Mağarası'nı mutlaka ziyaret etmeyi düşündüğünü söyledi.
Yapılan ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı ziyaret anısına Prof. Dr. Aytaç Açıkalın'a Gümüşhane'nin tarihi ve turistik resimlerinin yer aldığı bir kitap hediye etti.