Trabzon Özel İmperial Hastanesi'nde Yeni Dönem

Trabzon Özel İmperial Hastanesi'nde yeni dönem başladı. Yaklaşık iki buçuk yıldır başhekimlik görevini yürüten Dr. İrfan Coşkun, görevini Dr. H. Füsun Sağlam'a devretti.

Amacının, devraldığı bayrağı bundan sonra da başarıyla taşımak olduğunu belirten Başhekim Sağlam, eski başhekim Dr. Coşkun'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Yaklaşık iki yıl hazırlık ve tadilat, 2.5 yıldır da fiili olarak hizmet süresi ile geçen bir maziye sahip olan hastane olduklarını belirten Başhekim Sağlam, "bu süre içinde hem ilimiz hem de Doğu Karadeniz Bölgesi için önemli bir sağlık merkezi haline gelmiştir" dedi. Öncelikle tüm ekip arkadaşları ve personeline özverili, disiplinli ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Sağlam, şöyle konuştu: "Yatarak ve ayakta her türlü tedavi hizmeti ile birlikte, 24 saat acil hizmeti ve ilgili branşlarda operasyonların gerçekleştirilebildiği hastanemize artık ek bir poliklinik binası alınarak bu polikinlikle birlikte 9 uzman kadrosu mevcut uzman kadromuza ilave olmuştur. 330 personeli ile artık bize yeterli olmayan binamız kısa zamanda ek binaların tadilatıyla büyütülerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunulması ilk hedefimizdir."

Dr. Sağlam, vicdani ve bilimsel değerlerine bağlı, etik kurallarına saygılı, hasta memnuniyeti odaklı, güvenilir bir teşhis ve tedavi hizmeti misyonu ile birlikte çalışmalara hızla devam edeceklerini söyledi. Özel imperial hastanesi kurumsal olarak artık ismiyle birlikte sağlık alanında güvenin, başarının simgesi haline geldiğini anlatan Sağlam, sözlerine şöyle devam etti: "Hizmet çalışmalarımız devam ederken aynı zamanda siz sevgili hemşehrilerimizle sosyal ve kültürel ilişkilerde birlikte olmaya çalışacağız. Bölgemizin önde gelen problemlerinin, eksikliklerinin veya devam ede gelen kültürel faaliyetlerinin de yakından takipçisi olacağız. Sağlıklı ve mutlu günlerde hep birlikte olalım."