Düzce Kuzey Kafkas Kültür Derneği'ne Ak Parti'den Ziyaret

Düzce genelinde çalışmalarına devam eden AK Parti İl Teşkilatı ziyaretlerini de sürdürüyor. Parti üyeleri Düzce Kuzey Kafkas Kültür Derneği'ni ziyaret etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla illerde çalışmalarına devam eden AK Parti'de Düzce İl Teşkilatı da çalışmalar kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti Düzce Milletvekilleri Yaşar Yakış, Metin Kaşıkoğlu, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve İl Genel Meclisi Başkanı Sinan Aydın, Düzce Kuzey Kafkas Kültür Derneği'ni ziyaret etti.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin, "Derneğin Düzce'deki çalışmalarını yakından inceliyoruz. Gerçekten dernek olarak gereken her çalışmayı yapıyorsunuz. Bizde merkez ilçe yönetim olarak dernekleri ziyaret ediyoruz. Bugün de Düzce Kuzey Kafkas Kültür Derneği'ni ziyaret ettik. Derneklere elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Erdoğan Ayan ise Çerkez halkı olarak yaşadıkları bir sorunu AK Parti üyelerine anlattı. Ayan, "Bizim ulaşım anlamında sorunlarımız oluyor. Çerkezler olarak yaşadığımız bölgede cenazeler olduğunda adet olarak cenazenin 7 ve 40'ın da etkinlikler oluyor ve devamlı oralarda buluşuyoruz. Bu durum devamlı dönüşüm halindedir. Bu kapsamda rahat ulaşım sağlanması bizi memnun edecektir" diye konuştu.
Kuzey Kafkas Kültür Derneği'nin bir çok etnik gruba hitap ettiğini belirten Milletvekili Yaşar Yakış ise "Bizim böyle derneklere sahip çıkmamız gerekiyor. Siz, bir çok etnik gurubu bünyenizde barındırıyorsunuz. Bu nedenle yaptığınız çalışmalar bizim için büyük önem taşıyor" şeklinde konuştu.