Emitt Fuarına Hendek Damgasını Vurdu

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılan Hendek Belediyesi fuarın en çok ilgi çeken stantlarından biri oldu

Emitt Fuarına Hendek Damgasını Vurdu
Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılan Hendek Belediyesi fuarın en çok ilgi çeken stantlarından biri oldu. "Yeşil deniz Hendek" sloganıyla turizm sektöründe de olduğunu gösteren Hendek, yaylarını, Bayraktepe Tesisleri'ni ve Selman Dede Mesire Alanı'nı görücüye çıkardı. Hendek Kültür Evi'nde bulunan Hendek'te yaşayan ırkların minyatür bebeklerini de fuarda sergileyen Hendek, fuarda "Kardeşlik" mesajı verdi.
İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde açılan EMITT 2010 Turizm Fuarı'na Sakarya Turizm Platformu'yla katılan Hendek Belediyesi, Bayraktepe Tesisleri'ni, Selman Dede Mesire Alanı'nı ve yaylarını görücüye çıkardı. Fuarın en çok ziyaret edilen stantlarından olan Hendek standını Sakarya Valisi Hüseyin Atak, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Güral Porselen Şirketler Grubu Başkanı İsmet Güral, Eski milli futbolcu Hakan Şükür, Gren Park Oteller Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Adil Altındağ, belediye başkanları, daire müdürleri ve vatandaşlar ziyaret etti.
Standı ziyaret edenlere fındık, lokum, anahtarlık ve turistik yerlerinin bilgilerinin yer aldığı tanıtım broşürünü hediye eden Hendek Belediyesi yetkilileri ayrıca ziyaretçilere bilgiler verdiler. 60 Ülke ve Türkiye'nin her yerinden belediyelerin ve turizm firmalarının katıldığı fuar dört gün sürecek. Fuara katılan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, standı gezen ziyaretçilerle tek tek ilgilenerek bilgi verdi. Galatasaray'ın ve milli takımın eski futbolcusu Hakan Şükür Hendek Belediyesi standını ziyaret etti. Başkan İnci, Şükür'e Hendek hatırası çini tabak hediye etti.
Başkan İnci, Hendek'in bir doğa harikası oduğunu belirterek " İlçemiz yaylalarıyla, Selman Dede Mesire Alanı, Bayraktepe Tesisleri ve doğa güzellikleri ile tam bir turistik bölgedir. Tertemiz havası ve yeşili ile Hendek çevre il ve ilçelerden ziyaretçilerin akınına uğruyor. Fuarda bu güzellikleri sergiledik ve ziyaretçiler tarafından oldukça ilgi çekti. Bu güzellikleri ile Hendek tüm gözlerin kendisine çevrildiği ve hayranlıkla izlenen bir ilçe. Hendek'e yolu düşenler bu eşsiz güzellikler karşısında doyumsuz bir tat alacaklardır" dedi.