Şire Pazarından Adıyaman'ın Tanıtımına Katkı

Adıyaman Şire Pazarı Başkanı Gani Babar, yeni geliştirilen Adıyaman tarihini yansıtan kutuları Vali Ramazan Sodan'a tanıttı.

Şire Pazarından Adıyaman'ın Tanıtımına Katkı
Yeni paketleri makamında ziyaret ettiği Adıyaman Valisi Ramazan Sodan'a sunan Adıyaman Şire Pazarı Başkanı Gani Babar, yeni paketlerin hem şire pazarının hem de Adıyaman'ın tanıtımına büyük katkı sağlayacağını, bundan sonra ürünleri bu pakette ambalajlayarak, vatandaşların beğenisine sunacaklarını ve pazarlayacaklarını söyledi. Babar, "Paketlerimizin üzerinde, Adıyaman'ın tarihi ve turistik yerleri ile diğer figürleri bulunmaktadır" dedi.
Başkan Babar tarafından üretilen ve Adıyaman'ın tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan paketlerin üzerinde Dünyanın Sekizinci Harikası olarak nitelendirilen Nemrut Dağı, Tarihi Cendere Köprüsü, Arsameia, Karakuş Tepesi ve diğer tarihi ve turistik yerlerin fotoğrafları bulunuyor.
Vali Ramazan Sodan ise, "İlimizde göreve başladığı günden beri hediyelik eşya üzerinde yöremizin tarihi ve turistik eserlerini yansıtan fotoğraflarla desteklenmesine vurgu yaparak, Adıyaman Şire Pazarı Başkanı Gani Babar da bu doğrultuda hareket ettiğini gözlemlemiş bulunuyoruz. Gerek ilimiz gerekse de ilçelerimizde üretilen kuruyemiş ve diğer gıda ürünlerin daha da profesyonel bir şekilde işletmeciler tarafından ambalajların geliştirilmesi gerektiğini söyleyerek, Adıyaman'ı ancak bu şekilde topyekün
tanıtabiliriz" diye konuştu.
Vali Ramazan Sodan, bu güzel girişimden dolayı Adıyaman Şire Pazarı Başkanı Gani Babar'a teşekkür etti.