Ak Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya:

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Develi, Felahiye, Bünyan ve Akkışla ilçeleri ile bağlı köylerde altyapı sorununun ortadan kalktığını ifade erek, köylerin tamamında sulama suyu konusunda dünya standartlarını yakaladıklarını belirtti

Ak Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya:
AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Develi, Felahiye, Bünyan ve Akkışla ilçeleri ile bağlı köylerde altyapı sorununun ortadan kalktığını ifade erek, köylerin tamamında sulama suyu konusunda dünya standartlarını yakaladıklarını belirtti.
AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, yaptığı açıklamada, 2003 yılından bu yana İl Özel İdaresi eliyle Kayseri'deki tüm köylerde büyük bir yatırım hamlesi başlatıldığını kaydetti. İlçe ve köylerde önceliğin altyapı hizmetlerine verildiğini ifade eden Öksüzkaya,çalışmalarından bahsederek, "İlçe ve köylerimizde çok önemli sıkıntılar mevcuttu. Bunların giderilmesi için önemli ölçüde kaynak ayrıldı ve çalışmalara başlandı. 2010 yılına gelindiğinde içme suyu, asfalt, kanalizasyon ve kilitli parke sorunu ortadan kalktı. Bu dönemde Develi'ye bağlı köylere 4 milyon 129 bin liralık içme ve sulama suyu yatırımı, 620 bin liralık asfalt ve yol onarım işi, 682 milyon liralık kanalizasyon yapım işi gerçekleştirildi ve 66 bin metrekare kilitli parke döşendi. Felahiye'ye bağlı köylerde 152 bin liralık içme ve sulama suyu, 125 bin liralık asfalt ve yol onarım işi, 218 bin liralık kanalizasyon yapım işi ve 25 bin metre kilitli parke döşeme işi gerçekleştirildi. Bünyan'a bağlı köylerde ise 1 milyon 775 bin liralık içme suyu, 4 milyon 328 bin liralık asfalt ve yol onarım işi, 156 bin liralık kanalizasyon yapım işi, 51 bin metre de kilitli parke yapım işi tamamlanmıştır. Akkışla'ya bağlı köylere de 859 bin liralık içme suyu, 1 milyon 35 bin liralık asfalt ve yol onarım işi, 238 bin liralık kanalizasyon yapım işi ve 20 bin metre kilitli parke döşeme işi yapılmıştır" dedi.
Öksüzkaya, bu dört ilçeye bağlı köylere yapılan yatırımlar sayesinde altyapı sorunlarının kalmadığını belirterek, "Köylerimizin tamamında suluma suyu konusunda dünya standartlarını yakalamış bulunuyoruz" diye konuştu.