Söke Chp'de Coşkulu Katılım Töreni

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı'nda coşkulu üye katılım töreni gerçekleşti

Söke Chp'de Coşkulu Katılım Töreni
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söke İlçe Teşkilatı'nda coşkulu üye katılım töreni gerçekleşti. Partiye yeni katılan yaklaşık 200 kişiye törenle rozet takıldı. Söke CHP İlçe Merkezinde gerçekleştirilen tören şölen havasında geçti.
Törene CHP Aydın İl Başkanı Av. Tunç Aytur, İl Eğitim Sekreteri Hulusi Şahinci, CHP önceki dönem Aydın Milletvekili Mehmet Semerci, Söke Belediye Başkan Yardımcıları Levent Tuna ve Enver Helvacı, CHP'li Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
CHP'nin ülkenin darda olduğu her zaman 'ben buradayım' dediğini belirten CHP Söke İlçe Başkanı Dt. Sevim Şahin yaptığı açılış konuşmasında; CHP'lilerin her zaman yurt ve vatanseverler olarak el ele vererek partilerine sahip çıktıklarını söyledi. Şahin; "CHP'de siyaset yapmak, bizlere güç vermek için aramıza katılan herkese yürekliliklerinden dolayı kutluyor, teşekkür ediyorum" dedi.
Sevim Şahin konuşmasında son günlerde gündemde olan üniversiteli gençler ve polis arasında yaşanan olaylar nedeniyle üzüntülerini ifade ederek, polisin davranışını protesto ettiğini söyledi.
Türkiye'nin her yerine Söke'de olduğu gibi coşkulu üye katılımlarının olduğunu ifade eden CHP Aydın İl Başkanı Av. Tunç Aytur, katılımların olmasını sağlayan ilçe yönetimini çalışmalarında dolayı kutladı, CHP'ye yeni katılan partililere 'hoş geldiniz' dedi.
Konuşmasında Türkiye'nin çok kötü yönetildiğini, Türkiye'nin karanlığa götürüldüğünü iddia weden il Başkanı Aytur; "CHP'nin kökleri Kuvai Milli'ye dayanır. Cumhuriyeti korumak ve yaşatmak biz CHP'lilerin birinci görevidir" dedi.
CHP'nin yoksulluk ve yolsuzluklarla mücadeleyi ilke edinmiş bir parti olduğunu belirten İl Başkanı Tunç Aytur; "Emeği ile geçinemeyen, emeğinin karşılığını alamayan vatandaşlarımız var. Halk yoksulluk içinde yaşamaya mecbur bırakılıyor. Devlet kaynakları peşkeş çekilmeye devam ediliyor. Bu yönüyle bakıldığında bu ülkeyi kurtarmak bizim görevimizdir" ifadelerine yer verdi.
CHP'nin kurultay sonrasında Türkiye'nin her yerinde katılımlarla coşku yaşadığını kaydeden Aytur şöyle devam etti: "Hedefimiz yüzde 40 ile iktidar olmak. Yerel seçimlerde ve referandumda elde edilen sonuçlar sonrasında bu boynumuzun borcu. Bugüne kadar DYP, ANAP ve MHP'ye oy vermiş vatandaşlarımızda AK Parti'nin alternatifinin CHP olduğunu biliyor"
Konuşmaların ardından partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı. Söke CHP'ye yeni katılan üye sayısının 200'ün üzerinde olduğu belirtildi.