Bartın Tso İso 9. Sanayi Kongerisi Ve İnovasyon Sergisine Katıldı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi İSO tarafından gerçekleştirilen 9. Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi'ne katıldı.

Bu yıl 7-8 Aralık 2010 tarihlerinde gerçekleştirilen İSO 9. Sanayi Kongresi ve İnovasyon Sergisi'ne Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz, Başkan Yardımcısı Sami Karakaş ile Genel Sekreter Ender Yeğen katıldı. Programı değerlendiren TSO Başkanı İsmail Toksöz, "Tema olarak 'Sürdürülebilir Rekabet Gücü, Sanayi ve Ekonomide Yapısal Dönüşüm' olarak belirlenen kongre başta KOBİ'ler olmak üzere sanayicilerin, kamu yöneticilerinin, iş dünyası, üniversite ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin geniş katılımı ile gerçekleşti. Dünyanın önde gelen ekonomistlerinden ve sürdürülebilir ekonomik kalkınma konusundaki uzmanlarından biri olan Harvard Üniversitesi Uluslararası Kalkınma Merkezi Direktörü Prof. Ricardo Hausmann ilk konuk konuşmacı olarak 'Sanayi ve Ekonomi için Gelecek Senaryoları' hakkında konuşma yaptı" dedi.
Programın ikinci gününde katılımcılar, "Rekabetçi Firma için Stratejiler" başlığında bir konuşma yapacak olan güncel ekonomik olayları siyaset, küresel ekonomi ve tarihle harmanlayarak özel bir bakış açısı ile ele alan The Financial Times Gazetesi Uluslararası Ekonomi Editörü Alan Beattie'yi dinleme imkanı bulacak.