Yer Gök Aşk 17. bölümü bu akşam yayınlanacak?

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Yer Gök Aşk 17. bölümüyle ekranlara geliyor. Yer Gök Aşk 17. bölümünde neler yaşanacak? Yer Gök Aşk 17. bölümü izle. Yer Gök Aşk 17. bölümü fragmanı izle. İşte Yer Gök Aşk 17. bölümü...

Yer Gök Aşk 17. bölümü bu akşam yayınlanacak?
Yer Gök Aşk 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Yer Gök Aşk 17. son bölümde neler olacak? Yer Gök Aşk 17. en son bölüm fragmanı izle. Yer Gök Aşk 17. son bölüm fragmanında Toprak, Yusuf'un Havva'ya evlenme teklifini duyunca şoke olur.


YER GÖK AŞK 17. BÖLÜMÜ FRAGMANI İZLE

Toprak, Yusuf'un Havva'ya evlenme teklifini duyunca şoke olur. Havva'nın Yusuf'a neden hayır dediğini anlar! Havva, Toprak'a haber vermeden İstanbul'a doğru yola çıkar. Toprak, kendi duygularını hiçe sayar. Havva'yı yolundan döndürmek için peşine düşer! İki kardeş büyük bir yüzleşme yaşarlar! Münevver, Uygar'a büyük bir yalan söyler. Öte yandan, Yiğit'in nişan gecesi konağa geldiğini öğrenir! Hamiyet, Münevver'in Uygar'dan ayrılmasını destekler. Ancak bu kararla Münevver'i çok büyük tehlikeye atar! Mehmet, aldığı bir haberle şoke olur! Yusuf'a karşı iyice bilenir ve taktik değiştirir. Yusuf, Mehmet'e sırlarını açar... İstanbul'da Havva'yı bambaşka bir hayat beklemektedir. Toprak, Yusuf'la konuşmaya karar verir. Sultan, bunu engellemek için harekete geçer. Toprak gerçekleri söylemek için Yusuf'un karşısına çıkar! Ancak Toprak, bunun bedelini çok ağır ödeyecektir! Yusuf, İstanbul'a gelir ve Havva'yı bulur. Havva ve Yusuf, aşkla kavuşurlar. Ancak Havva'nın unuttuğu ufak bir ayrıntı, her şeyi yıkmak üzeredir!


Yer gök aşk 16. bölümünde neler yaşandı?

Yer Gök Aşk dizi ekibi yeniden Kapadokya’da. 29 Kasım Pazartesi Günü Yer Gök Aşk Dizisi FOX Tv ekranlarında olacak. Dizinin yeni bölümünde Havva, bağ evinde gördüğü manzara karşısında dağılacak. Havva Toprak'ın Yusuf'a aşık olduğundan emindir. Her geçen gün ise Toprak’ın Yusuf’a olan aşkı katlanarak artmaktadır. Dizinin 16. bölümünde Havva’nın Yusuf’a olan aşkı açığa çıkacaktır. Hamiyet ise aşk acısı çeken Yusuf’a hayırlı bir kısmet arayışı içindedir. Ve sonunda Hamiyet Yusuf’a bir kısmet bulur ve Yusuf’u bir an önce evlendirme düşüncesi içerisindedir. Sultan'ın oynadığı oyunları anlayan Şeref konağın kapısına dayanır. Ve Şeref, Havva yı apar topar İstanbul'a göndermeye karar verir. Münevver ve Yiğit’in sevgili olduğunu anlayan Uygar kendisini araştıranın Yiğit olduğunu öğrenir. Kaybedecek hiç bir şeyi kalmayan Havva ise Cüneyt'le nişanlanır.