Voleybol erkekler ve bayanlar Türkiye Kupası 2. etap kuraları çekildi.

Voleybol Federasyonu'nun Ankara'daki binasında düzenlenen törenle erkek ve bayan Teledünya Türkiye Kupası 2. etap 1. tur kura çekimi yapıldı.

2010-2

Voleybol Federasyonu'nun Ankara'daki binasında düzenlenen törenle erkek ve bayan Teledünya Türkiye Kupası 2. etap 1. tur kura çekimi yapıldı.

2010-2011 Voleybol Sezonu Erkek ve Bayan Teledünya Türkiye Kupası II. Etap I. Tur Kuraları TVF Voleybol Kampüsünde çekildi. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Başkanı Vekili Akif Üstündağ, Genel Sekreter Dr. Sinem Mavili ve TVF Danışma Kurulu Üyesi Recep Nurtanış'la kulüp temsilcilerinin hazır bulunduğu kura çekimi sonunda eşleşmeler belirlendi. Geçtiğimiz sezon erkeklerde final oynayan Ziraat Bankası ile Galatasaray ve bayanlarda final oynayan Fenerbahçe Acıbadem Vakıfbank Güneş Sigorta T.T. bu yıl 2. etap 1. turda eşleştiler. Tek maçlı eleme sistemi ile oynanacak maçlar sonunda kazanan 8 takım bir üst tura yükselecek. Maçlar, erkeklerde 21-22 aralık, bayanlarda ise 29-30 aralık 2010 tarihlerinde oynanacak.

Kura çeki sonrası eşleşmeler ise şöyle:

Erkekler:

TED Ankara Kolejliler-İstanbul B.B.

Arkasspor-Maliye Milli Piyango

Torul Gençlik-MEF Okulları

Niksar Belediye-Tofaş

Ziraat Bankası-Galatasaray

Belediye Plevne-4 Eylül Belediye

Beşiktaş-Çankaya Belediye

Halkbank-Fenerbançe

Bayanlar:

Yeşilyur-Karşıyaka İzka İnşaat

Çerkezköy-IBM Kimya TED Kolejliler

İller Bankası-Beylikdüzü

Eczacıbaşı Vitra-Galatasaray Medical Park

MKE Ankaragücü-Beşiktaş

Ereğli Belediye-Nilüfer Belediye

Pursaklar Voleybol-Gazi Üniversitesi

Fenerbahçe Acıbadem- Vakıfbank Güneş Sigorta